11 helmikuuta 2012

hei hoi anjovis!
Tämän sitruuna-anjovispastan ohje täältä
Kiitos Hanna jälleen kerran ihanasta ja iisistä ohjeesta. Arkeen ripaus jotain erityistä. Anjoviksen muodossa tällä kertaa hehhehe. Plussaa siitäkin, että keittiö ei ollut täynnä likaisia kippoja ja kuppeja tämän jälkeen. Ja kun pisti miehen raastamaan parmesanin, niin pääsi itse aika helpolla. Ehkä rutistin mukaan vähän liikaa sitruunaa ja vähän liikaa suolaa. Keventyi kun pisti kylkeen salaattia. Hyvää kuitenkin, ainakin testiryhmän helpoimman jäsenen (minun) mielestä. Katsotaan miten uppoaa kahteen muuhun vähän epäluuloisempaan.

On aina virkistävää tehdä jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehnyt. Minulla nämä jutut liittyy usein ruuanlaittoon. Aika villiä, tiedän.

6 kommenttia:

 1. Näyttää herkulliselta ja valmistus aika helpon oloista, niin kun arkiruoan pitääkin olla. Pistän reseptin talteen, voihan tuosta anjoviksesta tehdä muutkin kun kiusausta... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Mä aion seuraavaksi testata sitä kiusausta (mieheni iloksi ja onneksi, haha).

   Poista
 2. Mä en ole koskaan oikein ollut anjoviksen ystävä.. Pitäisköhän antaa sille nyt sittenkin uusi mahdollisuus, kun toi pasta näyttää kuvassa noin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suhde anjovikseen on ollut neutraali, tai lähinnä oon pitänyt sitä outona. Kannattaa kokeilla :)

   Poista
 3. Hmmm.. Anjovis.. Herkullisen näköistä kyllä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullisen makuistakin, ei se anjovis ole siinä niin kovin suuressa osassa. Vähän niinkun caesar-salaatissa :) Try it!

   Poista